Friday, July 10, 2009

..+paGi yG. x bEraPa iNdaH~!+..

8th July - 9.16am



LPKP Guy : Hello, boleh saye cakap dgn cik Shafini?

Me : Yerk, saye ckp.

LPKP Guy : Saye call dari LPKP berkenaan dgn aduan cik pasal pemandu teksi hari tu.

Me : Ya..ya.. ape progress die eyh?

LPKP Guy : Pemandu teksi tu, dah ade kat sini. So, boleh tak cik datang ke LPKP hari ini.

Me : Aaaa~... hari ni...?? Tak boleh la, sbb saye ade miting pagi ni.

LPKP Guy : Tapi cik, pemandu teksi tuh ade kat sini skarang. Dan die ckp cik dah buat laporan palsu pasal die. Die ckp, cik yg start dulu. Die dah bising2 kat sini, nak buat report polis sbb kononnye, cik buat laporan palsu pasal die dan membuang mase die utk dtg kat sini.

Me : Erm~... u cannot call me, n suddenly ask me to come over there simply like this. I pun, ader benda laen nak buat. But then, dun wery....esok pagi saye dtg dalam pukul 10. By the way, dgn sapa saye bercakap skarang nih?

LPKP Guy : Owh~... saye Andy. Tak pe lah cik, kalau mcm tuh esok cik dtg.

Me : Oke~...



FUCK OFF~!!!!!!



Then, esoknyer ako dgn muke tawaduknyer pun pegi la ke LPKP ngan opismate ako. Sgt melecehkan! Dah sampai kat saner, ako pun pegi la cari En. Andy tuh. Then, die pun tunjuk "Laporan Kejadian" yg driver cab tuh dah bat. Sgt indah citer itu yeh. Nak gelak gulen2 ako ase. Kononnye, lam report tuh, ako halang cab die utk keluar dr KTM Serdang, which is that part is true. Then, die membunyikan hon kat ako... tuh pun betul. Tapi, x tulis plak kat situ die honk ako mcm puaka. X perlu kot. Cukop honk 2 3 kali sudah. Ako x pekak lagik. Tuh yg buatkan ako hangen dan ako angkat tangan kat tinger sambil jerit, "bising la woi!!! Memekak jerk!!" X luak pun, ako jerit dlm keter jerk kot. Bukan die denga pon. Die tulis kat situ, ako mengangkat jari hantu kat die (dlm bahase kasar...tunjuk fuck!!). Wut da heck!! Indah btol citer die!! Mmg carik nahas kalo ako yg tunjuk fuck dulu kat die. Confirm die kejar ako giler2. Pas tuh, die tulis lagik kat situ, sampai kat pusingan u-turn, cab die kat sbelah kete ako, die angkat tgn tanye kenapa, sekali lagik die mentioned ako tunjuk fuck. Vavi btol la!! Yg angkat tangan tanyer knaper tuh, ialah ako... Diulang~... AKO~!!! Bukan die, okep! Ako angkat tgn tanye knaper, sbb mase tuh die dok bising2 kat ako. Lepas tuh, die bengang agaknye nan ako, die tunjuk isyarat lucah. Mase tuh la ako bengang, ako tunjuk fuck kat die, sbb die yg start dulu. Then, die bukak pintu, acah2 mcm nak kuar dari cab tuh. Again, die tunjuk isyarat lucah lagik skalik. Maser tuh, ako x bat paper dah, bab cuak gak la sbb die dah bukak pintu cab die. Kang x pasal2 die pecahkan cermin keter ako. Conclusionnyer, 100% die ubah laporan tuh. Kuang aja btol. Ako tanyer kat En. Andy tuh, lepas nih progress die cam ner pulak. Then, die ckp LPKP akan panggil lagik skali cab driver tuh nan ako, lepas tuh cab driver tuh kene baya denda. Mampos la ko!!

No comments:

Post a Comment